Umetanje programski dodaci za Office na mreži u programu Excel

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

Možda da kreirate Excel radnom listu će vam pomoći da pratite hipoteka ili budžeta i želite dodatnu pomoć tako što će programski dodatak za Office nadesno u radnom listu? Ako radite, evo kako možete da umetnete programski dodatak.

Važno : Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

  1. Kliknite na dugme Umetni > Programski dodaci za Office.

    Snimak ekrana krupan programski dodaci grupe na kartici "Umetanje" na traci sa kursorom koji pokazuje na "Office programski dodaci".
  2. U polju „Programski dodaci za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

    Snimak ekrana odeljka prodavnice Office programski dodaci stranice, gde možete da potražite programski dodatak tako što ćete svoju ocenu, ime ili koristite opciju "Predložena za vas". Takođe možete da koristite polje za pretragu da biste pronašli programski dodatak.
  3. Pronađite programski dodatak koji želite. Možete da pregledate celu prodavnicu tako što ćete izabrati sve ili u određenoj kategoriji, kao što su produktivnost. Filtriranje rezultata po imenu programski dodatak je ili njegovu ocena ili pokušajte opciju predložena za vas . Takođe možete da pretražujete za programski dodatak pomoću polja za pretragu.

    Kada ste sigurni da želite programski dodatak, kliknite na dugme Dodaj ili kupi. Ako želite više detalja o programski dodatak, kliknite na njeno ime da biste pročitali više o njemu, uključujući duži opis, izjave o privatnosti, najčešća pitanja i korisničke ocene. Zatim, kliknite na dugme Dodaj ili kupi na programski dodatak za opis stranice za programski dodatak koji želite.

  4. Ako se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×