Umetanje programski dodaci za Office na mreži u programu Excel

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možda da kreirate Excel radnom listu će vam pomoći da pratite hipoteka ili budžeta i želite dodatnu pomoć tako što će programski dodatak za Office nadesno u radnom listu? Ako radite, evo kako možete da umetnete programskog dodatka.

Važno: Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

  1. Kliknite na dugme Umetni > programski dodaci za Office.

    Snimak ekrana krupan programski dodaci grupe na kartici "Umetanje" na traci sa kursorom koji pokazuje na „Office programski dodaci”.
  2. U polju „Programski dodaci za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

    Snimak ekrana odeljka skladište Office programski dodaci stranice, gde možete da potražite programski dodatak tako što ćete svoju ocenu, ime ili koristite opciju „Predložena za vas”. Takođe možete da koristite polje za pretragu da biste pronašli programski dodatak.
  3. Pronađite programski dodatak koji želite. Možete da pregledate celu prodavnicu tako što ćete izabrati sve ili u određenoj kategoriji, kao što su produktivnost. Filtriranje rezultata po imenu programski dodatak je ili njegovu ocena ili pokušajte opciju predložena za vas . Takođe možete da pretražujete za programski dodatak pomoću polja za pretragu.

    Kada ste sigurni da želite programski dodatak, kliknite na dugme Dodaj ili kupi. Ako želite više detalja o programski dodatak, kliknite na njeno ime da biste pročitali više o njemu, uključujući duži opis, izjave o privatnosti, najčešća pitanja i korisničke ocene. Zatim, kliknite na dugme Dodaj ili kupi na programski dodatak za opis stranice za programski dodatak koji želite.

  4. Ako se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×