Umetanje praznih ćelija, redova ili kolona u list sa podacima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

List sa podacima može da sadrži maksimalno 4000 redova i 4000 kolona. Grafikon može da sadrži najviše 255 grupa podataka, a jedna grupa podataka najviše 4000 mesta podataka.

 1. Prebacite se na list sa podacima.

  Kako?

 2. Da biste umetnuli prazne ćelije, izaberite opseg postojećih ćelija u koji želite da umetnete nove prazne ćelije. Izaberite onoliko ćelija koliko želite da umetnete.

  Da biste umetnuli prazne redove, izaberite redove odmah ispod mesta gde želite da umetnete nove redove. Izaberite onoliko redova koliko želite da umetnete.

  Da biste umetnuli prazne kolone, izaberite kolone koje se nalaze odmah sa desne strane od mesta gde želite da umetnete nove kolone. Izaberite onoliko kolona koliko želite da umetnete.

  Kako?

 3. U meniju Umetanje izaberite stavku Ćelije.

  Ako ste izabrali opseg ćelija, izaberite opciju Pomeri ćelije udesno ili Pomeri ćelije nadole.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×