Umetanje prazne stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste dodali praznu stranicu u dokument, kliknite na mesto gde želite da nova stranica počinje, a zatim na kartici Umetanje izaberite stavku Prazna stranica.

Ikona „Prazna stranica“ markirana je na kartici „Umetanje“

Savet : Druga opcija kada je potrebno malo prostora je da dodate prelom stranice. Prelom stranice neće umetanje prazne stranice, ali će se kretati ono dolazi nakon preloma na vrh sledeće stranice.

Pronalaženje praznih stranica

Ako oblikujete složeni dokument, možete da koristite okno za navigaciju da biste se brzo pomerali kroz dokument kako biste pronašli prazne stranice.

  • Izaberite stavke Prikaz > Okno za navigaciju > Stranice.

    Stranice su istaknute u oknu za navigaciju

Napomena : Da biste uklonili praznu stranicu iz dokumenta, pročitajte članak Brisanje prazne stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×