Umetanje prazne stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste umetnuli praznu stranicu u Word dokument, postavite kursor tamo gde želite da počne nova stranica, a zatim izaberite stavke Umetni > Prazna stranica. Otvara se prazna stranica, spremna za sve što želite da dodate.

U programu Word za Android i Word za iOS, da biste dodali praznu stranicu, dodirnite stavke Umetni > stranice. Otvara se prazna stranica za dodavanje sadržaja.

Slika dugmeta za praznu stranicu u okviru „Umetni“

Druga opcija kada je potrebno malo prostora je da umetnete prelom stranice. Razlika je u toj Umetni > Prazna stranica stavlja cele prazne stranice u dokument i umetnuli > Prelom stranice ne. Umesto toga, on pritisne ono dolazi nakon preloma na vrh sledeće stranice. Pogledajte članak Dodavanje preloma za više informacija o prelome stranica.

Savet :  Ako oblikujete složeni dokument i brzo želite da dodate ili tražite prazne stranice, prelome stranica ili druge elemente, izaberite stavke Prikaz > Okno za navigaciju > Stranice da biste videli šta je gde.

Slika koja prikazuje polje za potvrdu „Okno za navigaciju“ u okviru „Prikaz“

Da biste uklonili praznu stranicu iz dokumenta, pogledajte članak Brisanje prazne stranice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×