Umetanje prazne stranice

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste umetnuli praznu stranicu u Word dokument, postavite kursor tamo gde želite da počne nova stranica, a zatim izaberite stavke Umetni > Prazna stranica. Otvara se prazna stranica, spremna za sve što želite da dodate.

In Word for Android and Word for iOS, to add a blank page, tap Insert > Page. A blank page opens for you to add content.

Slika dugmeta za praznu stranicu u okviru „Umetni“

Another option when you need a little space is to insert a page break. The difference is that Insert > Blank Page puts an entire blank page into your document, and Insert > Page Break doesn’t. Instead, it pushes whatever comes after the break to the top of the next page. See Add a page break for more about page breaks.

Savet:  Ako oblikujete složeni dokument i brzo želite da dodate ili tražite prazne stranice, prelome stranica ili druge elemente, izaberite stavke Prikaz > Okno za navigaciju > Stranice da biste videli šta je gde.

Slika koja prikazuje polje za potvrdu „Okno za navigaciju“ u okviru „Prikaz“

To remove a blank page from your document, see Delete a blank page.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×