Umetanje komentara u dokument

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Word Web App vam omogućava da dodajete komentare u dokument tokom pregleda i da odgovarate na komentare drugih redaktora. Pokrenite karticu Pregled da biste upravljali komentarima u prikazu za uređivanje ili karticu Komentari kako biste njima upravljali u prikazu za čitanje.

Dodavanje ili prikaz komentara

Pored dodavanja novih komentara, možete da prikažete postojeće komentare kako biste ih izbrisali ili odgovorili na njih.

Izaberite stavku Komentari da biste komentare pogledali u prikazu za čitanje.

Pregled komentara u prikazu za čitanje

Da biste dodali novi komentar u prikazu za čitanje, izaberite tekst o kom želite da dodate komentar, a zatim izaberite stavke Komentari > Novi komentar.

Dodavanje novog komentara u prikazu za čitanje

Da biste prikazali komentare u prikazu za uređivanje, izaberite stavke Pregled > Prikaži komentare.

Prikaži komentare

Da biste dodali novi komentar, izaberite stavke Pregled > Novi komentar.

Dodavanje novog komentara u prikazu za uređivanje

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i uključili praćenje promena.

Ako nemate Word, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Savet : Office Web Apps su ažurirani sve vreme sa novim funkcijama. Pretplata na Office Web Apps blog za najnovije vesti i objave.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×