Umetanje isečka ekrana u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Hvatanje vizuelnih informacija na ekranu računara je sjajan način da sačuvate sadržaj koji možda na kraju promena ili istekne – kao što su najnovije vesti ili osetljive na vreme liste. Ako koristite OneNote Online na Windows Računaru ili uređaju, je lako da napravite isečak brzo ekrana bilo kog dela ekrana, a zatim dodajte ga kao sliku u beleške.

  1. Na ekranu, prikažite ono što želite da uhvatite.

  2. Na tastaturi pritisnite istovremeno tastere Windows + Shift + S.

  3. Kada se ekran zatamni, koristite miš da biste kliknite i prevucite oko deo ekrana koju želite da uhvatite.

    Na isečak ekrana će odmah biti poslata ostavi tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

  4. Vratili u programu OneNote Online, idite na stranicu koju želite da umetnete isečak ekrana i zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + V da biste nalepili kopiranu sliku.

Napomena : Ako često treba da klip stavke na ekranu, možete da probate na OneNote Clipper, brz i jednostavan način za sadržaj klip sa Veba u programu OneNote.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×