Umetanje detalja o Outlook sastanku u OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako beleškama želite da date dosledniji izgled i pružite kompletniji izveštaj sa sastanaka, u beleške možete dodati detalje o sastanku iz programa Outlook. Detalji o sastanku mogu da uključuju datum i lokaciju, dnevni red, temu i učesnike.

Napomena :  Treba da imate programe Outlook 2016 i OneNote 2016 instalirane na istom računaru da biste u beleške dodali detalje o sastanku.

  1. U programu OneNote izaberite stavke Početak > Detalji o sastanku.

    Dodavanje detalja o sastanku na stranicu u programu OneNote.

  2. Uradite nešto od sledećeg u meniju koji se prikaže:

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava danas, sa liste izaberite njegovo vreme i temu.

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava drugog dana, izaberite stavku Odaberite sastanak drugog dana i kliknite na ikonu kalendara da biste izabrali određeni datum odnosno kliknite na dugme Prethodni dan ili Sledeći dan da biste prikazali prošli ili budući sastanak. Izaberite vreme i temu željenog sastanka, a zatim kliknite na dugme Umetni detalje.

Detalji o sastanku se dodaju u OneNote kao tekst. Možete slobodno dodati, promeniti ili izbrisati bilo koji deo detalja o sastanku u programu OneNote bez uticaja na originalno obaveštenje o sastanku u Outlook kalendaru. Na primer, možete izbrisati imena pozvanih učesnika koji nisu prisustvovali sastanku, tako da imate zapis o tome ko je stvarno bio prisutan.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×