Umetanje detalja o Outlook sastanku u OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite da date beleške dosledniji izgled i pružite kompletniji izveštaj sa sastanaka, možete dodati detalje o sastanku iz programa Outlook u OneNote beleške. Detalje o sastanku možete da uključite datum i lokaciju, dnevni red, tema i učesnika.

Napomena: Moraćete da imate Outlook i OneNote instaliran na istom računaru da biste u beleške dodali detalje o sastanku.

  1. U programu OneNote odaberite stavke Početak > Detalji o sastanku.

    Snimak ekrana dugmeta „Detalji sastanka“ u programu OneNote 2016.

  2. Uradite nešto od sledećeg u meniju koji se prikaže:

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava danas, sa liste odaberite njegovo vreme i temu.

    • Da biste izabrali sastanak koji se dešava drugog dana, izaberite stavku Odaberi sastanak drugog dana i odaberite ikonu kalendara da biste izabrali određeni datum odnosno kliknite na dugme Prethodni dan ili Sledeći dan da biste prikazali prošli ili budući sastanak. Odaberite vreme i temu željenog sastanka, a zatim odaberite stavku Umetni detalje.

Detalji o sastanku se dodaju u OneNote kao tekst. Možete slobodno dodati, promeniti ili izbrisati bilo koji deo detalja o sastanku u programu OneNote bez uticaja na originalno obaveštenje o sastanku u Outlook kalendaru. Na primer, možete izbrisati imena pozvanih učesnika koji nisu prisustvovali sastanku, tako da imate zapis o tome ko je stvarno bio prisutan.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×