Uklopi na jednu stranicu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podatke za jednu stranicu možete da učinite tako što ćete podešavanja razmere radnog lista pre štampanja. Možete smanjiti Excel dokumentu tako da se uklopi podataka na naznačenu broj stranica pomoću opcije " Podešavanje stranice " na kartici Raspored na stranici.

Smanjivanje radnog lista tako da se uklopi na jednoj stranici

 1. Izaberite stavku Raspored na stranici. Kliknite na malu Dijaloga dole desno. Otvoriće se dijalog Podešavanje stranice .

  Kartica „Raspored na stranici”
 2. Izaberite karticu " stranica " u dijalogu " Podešavanje stranice ".

  Dijalog „Podešavanje stranice“
 3. Izaberite stavku Uklopi u u okviru Podešavanje veličine.

 4. Da biste uklopili dokument da biste odštampali na jednoj stranici, odaberite 1 širine stranice tako što ćete 1 visok u uklopi u poljima.

  Definišite opciju „Uklopi u“ u dijalogu „Podešavanje stranice“.

  Napomena : Excel će skupite podataka tako da se uklopi na broj stranica navedena. Takođe možete prilagoditi uklopi u brojeve za štampanje više stranica.

 5. Pritisnite dugme u redu na dnu dijaloga Podešavanje stranice .

Takođe pogledajte

Možete da koristite i prelome stranica da biste podelili na radnom listu na različite stranice za štampanje. Dok Excel automatski dodate prelome stranica (označeno isprekidane linije), možete i da dodate i brisanje ručnih preloma stranica.

Ako samo treba da biste odštampali deo radnog lista, možete da podesite određene oblasti štampanja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×