Uklonite stavke iz rokovnika

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dovršite zadatak ili više nije potrebna za praćenje na stavci označenoj zastavicom, kao što su e-poruku, možete da uklonite stavke sa liste zadataka u Rokovniku na sledeće načine:

 • Označi stavku dovršeno     Ovo će ukloniti stavku sa liste zadataka u Rokovniku , ali ostavlja zapis stavke na Listi dnevnih zadataka. Znak potvrde ostaje da biste označili da uzmete radnju na stavci.

 • Uklanjanje zastavice na stavci     Ovo uklanja zastavicu i uklanja sve prethodne vremenska ograničenja povezan sa tom stavkom. Stavke se više ne prikazuje na Listi dnevnih zadatakai liste zadataka u Rokovniku , ali stavka ostaje na njenu prvobitnu lokaciju. Brisanje zastavice uklanja sve istorije stavke ikada uobičajenu stavku zaduženja.

  Napomene: 

  • Ne možete da obrišete zastavicu na zadatku. Zadaci samo može biti označen dovršeno ili izbrisani.

  • Ako izaberete više stavki i želite da obrišete zastave, koristite opciju priručnog menija Obriši zastavicu/Izbriši zadatakkoji briše zastavice na izabrane stavke, kao što su poruke, i briše izabranu zadatke.

 • Brisanje stavke     Ovo uklanja stavke iz Microsoft Outlook. Na primer, ako izbrišete e-pošte iz programa Rokovnika, ona se takođe briše sa svoje Outlook poštansko sanduče.

Važno: Prve dve opcije ostavlja zapis stavke, dok je treća opcija (Brisanje stavke) potpuno uklanja stavke iz programa Outlook.

Da biste uklonili stavku iz rokovnika

 1. Kliknite desnim tasterom miša na stavku na Rokovniku.

 2. Uradite sledeće:

  • Da biste označili stavke dovršeno, postavite pokazivač na stavku Praćenje u priručnom meniju i zatim kliknite na dugme Označi kao dovršeno.

  • Da biste obrisali zastavicu, postavite pokazivač na stavku Praćenje u priručnom meniju i zatim kliknite na dugme Ukloni zastavicu.

  • Da biste izbrisali stavku, u priručnom meniju izaberite stavku Izbriši . (Ne koristite za Praćenje meni Izbriši stavke).

   Savet: Ako imate kolonu Status zastavice prikazan, kliknite desnim tasterom miša na zastavicu pored stavke da biste otvorili meni prečica praćenje. Ako ne vidite zastavice pored stavke, pogledajte sledeći odeljak za više informacija o dodavanju kolone na listi zadataka. Ili takođe samo ostalo kliknite na kolonu Status zastavice za označavanje stavke kao dovršene.

Da li liste zadataka u rokovniku da izgleda ili se ponašaju drugačije?

Ako ne vidite neke od ovih traka sa zaduženjima opcije liste zadataka prikazuju ili se drugačije ponašanje kada odluke u vezi, rokovniku možda su promenjeni iz podrazumevane postavke. Ako je tako, možete da poništite rokovnika podrazumevane postavke.

Rokovnik da vratite na podrazumevane postavke

 1. Kliknite na naslov kolone na listu obaveza, a zatim izaberite stavku Prilagođeno.

 2. U polju Prilagođavanje prikaza: lista rokovnika u dijalogu, kliknite na dugme Poništi trenutni prikaz.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×