Uključivanje programskog dodatka u programu Outlook za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako se programski dodatak za Office za Outlook ne pojavljuje, možda je onemogućen. Evo kako da ga omogućite.

Važno : Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

  1. U programu Outlook izaberite stavke Datoteka > Upravljaj programskim dodacima.

    Klik na „Upravljanje programskim dodacima“

    U programu Outlook Web App izaberite stavke Postavke Podešavanja > Upravljaj programskim dodacima.

  2. U okviru Upravljanje programskim dodacima, u koloni Uključeno potvrdite izbor u polju za potvrdu za programski dodatak koji želite da omogućite.

    Uključivanje ili isključivanje programskih dodataka

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×