Uključivanje u konferenciju biranjem pomoću dinamičke ID-ove u vašoj organizaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

PSTN konferencije uslugu se ažurira da pružite svaki Skype za posao sastanka ID u različitim konferencije. Dinamički konferencijskog ID-ovi su značajnog poboljšanja preko statične konferencijskog ID-ovi su pruža:

  • Poboljšano bezbednosti ID-ove konferencijskog su jedinstvene za svaku Skype za posao sastanka i generisana kada planirani sastanak.

  • Bolje iskustvo za uzastopna i na stranu sastanke Sastanci za jednu organizator dobijaju određene informacije za biranje koji sprečava telefona učesnici jedan sastanak iz koji se mešana sa učesnicima u neki drugi kada su planirano nalaze jedan pored drugog.

  • Besprekorno prelaza Kada organizaciju je omogućena za dinamičku konferencije ID-ova, sve sastanke koje ste već planirano u vašoj organizaciji sa statične konferencije ID-ova će nastaviti da funkcioniše.

Savet : Dinamički ID-ovi su dostupne za korisnike koji su omogućeni za PSTN konferencije samo i podesili Microsoft kao njihove dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. Možete da Dodelite Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem za korisnike.

Koje promene će videti korisnici na moje organizacije?

Nakon dinamičke konferencije ID-ovi imate omogućeno za vašu organizaciju, bilo koji novi sastanak koji je planirao korisnici u vašoj organizaciji koji su omogućeni za PSTN konferencije, će imati konferencijskog ID-ova dokumenta koji će se razlikovati od ID statične konferencije su imali pre. Za organizatore koje su imale statične konferencije ID-ove pre, treba da podseti korisnicima pridruživanje njihove sastanaka koji su sada treba da koristite novi ID konferencije u pozivu za sastanak pre nego što oni mogu da se pridruže.

Napomena : Sastanke koje planiranih korisnik sa statične konferencijskog ID-ove pre nego što je vaša organizacija je omogućen za dinamičku konferencijskog ID-ove će nastaviti da imaju statične konferencijskog ID-ova dokumenta tako da su ćete nastaviti da biste planirali sastanke bez uticaja.

Ovi primeri prikazuju novo iskustvo za dva Skype za posao sastanke koje imaju su organizovane po istog korisnika, ali oba će imati dve različite konferencije ID-ova dokumenta:

Sastanka #1 planirano od 9:00 AM za 10:00 AM i ima 93907123 kao njen ID konferencije:

Prvo dinamički ID konferencije.

Sastanka #2 planirao isti korisnik od 10:00 AM 11:00 AM i ima 16353789 kao njen ID konferencije:

Drugi dinamičkih konferencijskog ID-ova dokumenta


Ostavite komentar

Ove informacije je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove teme. Ako nije, a možete da pronađete informacije koje su vam potrebne, recite nam šta tražite. Koristićemo povratne informacije da biste ažurirali ovog članka.

Srodne teme

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×