Uključivanje programskog dodatka Inquire

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno:  This feature isn’t available in Office on a Windows RT PC. Inquire is only available in the Office Professional Plus and Office 365 Professional Plus editions. Read Excel 2010 workbooks with Power Pivot don't work in some versions of Excel 2013. Want to see what version of Office you're using?

Želite da koristite programski dodatak Inquire za unakrsne tabele za Excel, ali kartica Inquire nije prikazana na traci programa Excel. Potrebno je prvo da uključite programski dodatak Inquire.

  1. Na meniju „Datoteka“, kliknite na „Opcije“ i izaberite „Programski dodaci“.

  2. Proverite da je opcija COM programski dodaci izabrana u polju Upravljanje i kliknite na Idi.
    Upravljanje COM programskim dodacima

  3. U dijalogu COM programski dodaci proverite da je polje Programski dodatak Inquire potvrđeno.

Napomena    Ako ne vidite unos za stavku Programski dodatak Inquire u dijalogu COM programski dodaci, to je zbog toga što nije uključena u vašu verziju sistema Office ili programa Excel ili je administrator sistema vaše organizacije učinio nedostupnom. Sistem Microsoft Office Professional Plus 2013 uključuje programski dodatak Inquire za Excel.

Nakon što je programski dodatak uključen, kartica Inquire se pojavljuje u programu Excel.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×