Uključivanje lenjira prilikom pisanja e-poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Outlook, na horizontalnom lenjiru dostupna je duž vrha tela poruke da biste poravnali tekst, grafike, tabela i drugih elemenata.

Većina ljudi ne koristi na horizontalnom lenjiru kada pišete poruke, tako da smo ga se. Ako morate da koristite lenjir da biste poravnali tekst, grafike, tabele i druge elemente, evo kako da dodate na lenjiru dugme na priručnoj traci.

 1. Na kartici Početak, u grupi Novo izaberite stavku Nova e-poruka.

  izbor nove e-poruke

 2. U prozoru „Poruka“ izaberite stavku Prilagođavanje priručne trake, a zatim kliknite na dugme Više komandi da biste prikazali dijalog Outlook opcije.

  Dodavanje komande na priručnu traku

 3. Sa liste Izbor komandi sa izaberite stavku Komande koje nisu na traci.

  Izbor komandi koje nisu na traci

 4. Odaberite komandu Lenjir i kliknite na dugme Dodaj.

  Izbor ikone „Lenjir“ radi dodavanja na priručnu traku

  Lenjir se dodaje na priručnu traku pri vrhu.

Horizontalni lenjir duž vrha tela poruke u programu Outlook možete da koristite da biste poravnali tekst, grafike, tabela i drugih elemenata. Lenjir je dostupan za sve nove poruke, uključujući vreme koje odgovarate ili koje prosleđujete e-poruke.

 • U prozoru nove poruke, na vrhu trake za pomeranje pored na telo poruke, kliknite na dugme Dugme za prikaz lenjira Prikaži lenjir.

Prikaz komandu lenjir u prozoru nove poruke

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×