Uključivanje ili isključivanje van mreže poruke za administratore

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete odmah da pošaljete Skype za posao trenutne kontaktima čak i ako se niste prijavljeni u. Ova funkcija omogućava da znate da ste bili pokušavate da dođete ih kontakata. Ne morate da sačekate da je osoba na mreži pre slanja poruke. I više ne ćete primiti te "Nemanja mogu da primaju im odmah. Status je nedostupan ili van mreže."

Za poruke van mreže, važno je da znate:

 • Van mreže poruke neće biti arhivirane u poštansko sanduče korisnika.

 • Van mreže poruke će biti poslata u poštansko sanduče korisnika i korisnika će biti obavešteni kada su prijavljivanje u Skype za posao i se na mreži.

 • Ako primalac poruke postavili status Ne uznemiravaj "ili" predstavlja dobiće propuštenih poruka koja se šalje sa primaoca Skype za posao klijent.

Možete saznati više o njemu tako što ćete pogledati kako da koristite van mreže trenutnih poruka u programu Skype za posao.

Napomena : Ne vidite ovu funkciju u programu Skype za posao klijent? Ostanite. To će biti snima vam u vest o predstojećim Office 365.

Da biste se upoznali

Proverite da li koristite Windows PowerShell verzije 3.0 ili noviji

 1. Da biste proverili da li koristite verziju 3.0 ili noviju: „Start“ meni > Windows PowerShell.

 2. Proverite verziju tako što ćete otkucati Get-Host u prozoru Windows PowerShell.

 3. Ako nemate verziju 3.0 ili noviju verziju, morate da preuzmete i instalirate ispravke za Windows PowerShell. Pogledajte Windows Management Framework 4.0 da biste preuzeli i ažurirali Windows PowerShell na verziju 4.0. Ponovo pokrenite računar kad se to od vas zatraži.

 4. Takođe ćete morati da instalirate Windows PowerShell modul za Skype za posao online koji vam omogućava da kreirate daljinsku Windows PowerShell sesiju koja se povezuje sa Skype za posao online. Taj modul, koji je podržan samo na 64-bitnim računarima, može da se preuzme sa lokacije Microsoft Download Center, na lokaciji Windows PowerShell modul za Skype za posao Online. Ponovo pokrenite računar ako se to od vas zatraži.

Ako želite da saznate više, pogledajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell.

Pokretanje Windows PowerShell sesije

 1. Iz „Start“ menija > Windows PowerShell.

 2. U prozoru Windows PowerShell povežite se sa Office 365 organizacijom tako što ćete pokrenuti:

  Napomena : Treba samo da pokrenete Import-Module komandu prvi put i da koristite modul Skype za posao Online Windows PowerShell.

  Import-Module "C:\Program Files\Common Files\Skype for Business Online\Modules\SkypeOnlineConnector\SkypeOnlineConnector.psd1"
  $credential = Get-Credential
  $session = New-CsOnlineSession -Credential $credential
  Import-PSSession $session

Ako želite više informacija o pravljenju Windows PowerShell, pročitajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell ili Povezivanje sa uslugom Skype za posao Online korišćenjem alatke Windows PowerShell.

Uključivanje ili isključivanje van mreže trenutnih Poruka

Napomena : Van mreže poruke su samo dostupne u najnovijoj verziji sistema kliknite na Pokreni Skype za posao klijent i nisu dostupne kada se koristi sa starijim Klikni i Pokreni Skype za posao ili *.msi datoteke je korišćen za instaliranje usluge Skype za posao klijent.

Da biste omogućili ili onemogućili van mreže poruke slanje van mreže poruke za korisnike u organizaciji podesite EnableIMAutoArchivingTrue ili False. Podrazumevano, ovo je podešen na True.

Da biste ga isključili, koristite Set-CsClientPolicy cmdlet i pokrenete:

Set-CsClientPolicy -Identity Global -EnableIMAutoArchiving $False

Da biste omogućili ili onemogućili van mreže poruke slanje van mreže poruke za korisnika podesite EnableIMAutoArchivingTrue ili False. Podrazumevano, ovo je podešen na True. Možete da koristite postojeće smernice ili kreirajte na kao primer ispod.

New-CsClientPolicy –Identity OfflineIM
Set-CsClientPolicy -Identity OfflineIM -EnableIMAutoArchiving $False
Grant -CsClientPolicy -Identity “Tony Smith” – PolicyName OfflineIM

Želite li da saznate više o Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×