Uključivanje ili isključivanje ulazne i izlazne objave za sastanke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada podešavate Audio konferencije u usluzi Office 365, biće vam most na audio konferencije. Konferencija most može da sadrži jednu ili više brojeva telefona koje osobe će koristiti za pridruživanje Skype za posao ili Microsoft Teams sastanka.

Konferencija most odgovori na poziv za korisnika koji se uključuju na sastanku pomoću telefona. Konferencija most odgovore pozivaoca sa glasovna uputstva iz konferencije automatski telefonski sistem, a zatim, u zavisnosti od postavki, možete da reprodukujete obaveštenja, zatražite od pozivaoce da snime svoje ime i podesite PIN bezbednost. PIN kôd dato Skype za posao ili Microsoft Teams organizator sastanka, a to će im omogućiti da započnete sastanak ako ne mogu da počnu sastanka pomoću Skype za posao ili Microsoft Teams aplikacije. Međutim, možete da, podesite tako da PIN nije potrebno da biste započeli sastanak.

Postavka spoj opcija sastanka

  1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

  3. U polju Skype za posao centar administracije, u navigaciji sa leve strane izaberite stavku Audio konferencije > postavke za Microsoft most.

  4. U okviru pridruži se sastanku iskustvo, potvrdite ili opozovite izbor Omogućavanje stavka sastanka i izlaz iz obaveštenja biti uključena. Ovo je podrazumevano potvrđen. Ako opozovete izbor ga, korisnici koji su se već pridružili sastanku nećete dobijati obaveštenja kada neko unosi ili napusti sastanak.

  5. U okviru tip objave ulazne/izlazneizaberite imena ili brojevi telefona ili tonova.

  6. Potvrdite ili opozovite izbor Ask pozivaoce da snimite svoje ime pre nego što se pridružite sastanku.

  7. Kada izvršite promene, kliknite na dugme Sačuvaj.

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Audio-konferencija u sistemu Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×