Uključivanje ili isključivanje režima osetljivom na dodir

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kako bi bio lakši da dodirnete režim razmake dugmad malo dalje razdvojeni na ekranu osetljivom na dodir. Možete da uključite režim dodira tako što ćete dodirnuti dugme Režim dodira na priručnoj traci.

Dugme „Režim dodira“

Ili dodirnite ikonu ruke Režim kontrole dodirom/mišem na priručnoj traci, a zatim stavku Dodir.

Ikona ruke „Režim dodira“

Ako ne vidite ikonu ili na dugme na priručnoj traci, možete da ga dodate.

  1. Pritisnite taster, pritisnite i držite, zatim otpustite bilo koje dugme na priručnoj traci, a zatim dodirnite Prilagodi priručnu traku.

  2. U okviru popularne komande, a zatim dodirnite dugme Režim dodira ili Dodirom/mišem režimi dodirnite stavku Dodaj.

Da biste isključili režim dodira, ponovo dodirnite dugme Režim dodira . Ili dodirnite ikonu ruke Režim dodirom/mišem , a zatim stavku miš.

Više Saveta za dodir

Da biste tekst i objekte veći, brzo prevucite sa desne ivice ekrana, dodirnite dugme Start, brzo prevucite nagore, dodirnite stavku Sve aplikacije, tapnite na stavku Kontrolna tabla (u okviru sistema Windows), stavku izgled i personalizacija, dodirnite ekrani dodirnite stavku srednje – 125%.

Da biste videli dodira u sistemu Office pogledajte članak Office Vodič za dodir za.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×