Uključivanje ili isključivanje provere pravopisa

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dok kucate napravili ste grešku i pojavljuje se talasasta crvena linija.

Nekoliko pogrešno napisanih reči

Ispravili ste grešku, ali ste izgubili tok misli i ideju. Da biste izbegli odvlačanje pažnje, možete da isključite proveru pravopisa i da proverite pravopis ručno kada završite sa pisanjem. Evo kako.

Kliknite na karticu Datoteka > Opcije > Provera, opozovite izbor u polju za potvrdu Proveravaj pravopis tokom kucanja i kliknite na dugme U redu.

Opcija „Proveravaj pravopis tokom kucanja“

Da biste ponovo uključili proveru pravopisa, ponovite proces i potvrdite izbor u polju za potvrdu Proveravaj pravopis tokom kucanja.

Da biste ručno proverili pravopis, kliknite na karticu Rediguj > Pravopis i gramatika.

Komanda „Proveri pravopis & gramatiku“

Nemojte zaboraviti da proverite pravopis. Pravopisne i gramatičke greške mogu ozbiljno da dovedu u pitanje ono što pokušavate da kažete, posebno ako ih vide vaš nadređeni, nastavnik ili osoba u odeljenju za ljudske resurse.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×