Uključivanje ili isključivanje obaveštenja na mobilnom telefonu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao administrator za vašu organizaciju, možete da odaberete da li Skype za posao korisnici primaju upozorenja o dolaznim i propuštenim trenutnim porukama, kada su na mobilnim telefonima ili tablet računare.

Na Android i Windows telefonima, Skype za posao obaveštenja se pojavljuju u realnom vremenu. Za Windows Phone, iPhone i iPad uređaje, međutim, prosleđena obaveštenja se koristi za prikazivanje obaveštenja svaki put kada ne aktivno koristite Skype za posao na telefonu ili tabletu.

Isključivanje push obaveštenja za sve Windows Phone ili Apple uređaje u organizaciji.

  1. Izaberite Organizacija > Opšte.

  2. U okviru Obaveštenja na mobilnom telefonu opozovite izbor u polju za potvrdu pored usluge obaveštavanja koju želite da onemogućite i zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Imajte na umu:

  • Ako isključite push obaveštenja, korisnici će primiti sva obaveštenja kad pokrenu Skype za posao ponovo na mobilnom uređaju.

  • Prosleđena obaveštenja su podrazumevano uključena. Pojedinačni korisnici mogu da ih isključite tako što ćete odabrati opciju odgovarajući Skype za posao na mobilnom uređaju.

  • Kad vi isključite push obaveštenja, korisnici ne mogu da ih uključe.

Važno : Microsoft koristi drugih preduzeća da obezbedi u realnom vremenu Skype za posao mobilni obaveštenja za Windows Phone, iPhone i iPad korisnika. Pogledajte izjavu o privatnosti za Microsoft Skype za posao proizvode.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Podešavanje Skype za posao Online

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×