Uključivanje ili isključivanje automatskog pravljenja rezervnih kopija beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevano, Microsoft Office OneNote 2007 automatski pravi rezervne kopije beležaka u redovnim intervalima. Možete da promenite koliko često se kreiraju automatskog pravljenja rezervne kopije datoteke, a možete da uključite funkciju automatskog pravljenja rezervne kopije ili isključite u bilo kom trenutku.

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. U dijalogu Opcije, na listi Kategorija izaberite stavku Rezervna kopija.

  3. U okviru Rezervna kopija izvršite jednu od sledećih radnji:

    • Da biste uključili automatsko pravljenje rezervnih kopija, potvrdite izbor u polju za potvrdu Automatski napravi rezervne kopije beležnice u sledećem vremenskom intervalu, a zatim izaberite koliko često OneNote treba da pravi rezervne kopije beleški.

    • Da biste isključili automatsko pravljenje rezervnih kopija, opozovite izbor u polju za potvrdu Automatski napravi rezervne kopije beležnice u sledećem vremenskom intervalu.

Napomena : Imena rezervnih kopija uključuju datum kada su kreirane. Na primer, rezervna kopija datoteke za odeljak beležnice koji se zove „Sastanci“ kreiran 1. decembra 2007. automatski se imenuje „Sastanci.one (01.12.2007.).one“.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×