Uključivanje ili isključivanje Omogućavanje sadržaja da se unapred učitanom za sastanke pomoću programa Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Korisnici mogu preload sadržaja, datoteke ili priloga koji su vezani za Outlook sastanak pozivnicu u Skype za posao Online sastanka, ali možete da ga uključite ili isključite. Za sve organizacije koje koriste Skype za posao Online je uključen. Pogledajte kako da učitaju prilozima za Skype za posao sastanka.

Napomene : 

 • Trenutno nema cmdlet komande za nisu dostupne u programu Skype za posao Online postavka ili da prikazujete na mreži vrednosti za MaxContentStorageMB i MaxUploadFileMB. Nisu dostupni su samo za lokalne primene. Važno je da znate taj sadržaj neće biti priložena sastanka ako priložene sadržaj premašuje MaxUploadFileSizeMB ili ako se dostigne MaxContentStorageMB ograničenje.

Da biste se upoznali

Proverite da li koristite Windows PowerShell verzije 3.0 ili noviji

 1. Da biste proverili da li koristite verziju 3.0 ili noviju: „Start“ meni > Windows PowerShell.

 2. Proverite verziju tako što ćete otkucati Get-Host u prozoru Windows PowerShell.

 3. Ako nemate verziju 3.0 ili noviju verziju, morate da preuzmete i instalirate ispravke za Windows PowerShell. Pogledajte Windows Management Framework 4.0 da biste preuzeli i ažurirali Windows PowerShell na verziju 4.0. Ponovo pokrenite računar kad se to od vas zatraži.

 4. Takođe ćete morati da instalirate Windows PowerShell modul za Skype za posao online koji vam omogućava da kreirate daljinsku Windows PowerShell sesiju koja se povezuje sa Skype za posao online. Taj modul, koji je podržan samo na 64-bitnim računarima, može da se preuzme sa lokacije Microsoft Download Center, na lokaciji Windows PowerShell modul za Skype za posao Online. Ponovo pokrenite računar ako se to od vas zatraži.

Ako želite da saznate više, pogledajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell.

Pokretanje Windows PowerShell sesije

 1. Iz „Start“ menija > Windows PowerShell.

 2. U prozoru Windows PowerShell povežite se sa Office 365 organizacijom tako što ćete pokrenuti:

  Napomena : Treba samo da pokrenete Import-Module komandu prvi put i da koristite modul Skype za posao Online Windows PowerShell.

  Import-Module "C:\Program Files\Common Files\Skype for Business Online\Modules\SkypeOnlineConnector\SkypeOnlineConnector.psd1"
  $credential = Get-Credential
  $session = New-CsOnlineSession -Credential $credential
  Import-PSSession $session

Ako želite više informacija o pravljenju Windows PowerShell, pročitajte članak Povežite se sa svim Office 365 uslugama u jednom prozoru programa Windows PowerShell ili Povezivanje sa uslugom Skype za posao Online korišćenjem alatke Windows PowerShell.

To uključivanja ili isključivanja

Mogućnost da preload sadržaj povezan sa Outlook pozivu za sastanak u Skype za posao Online sastanke je podrazumevano uključena, ali možda ćete morati da biste sprečili da korisnici u vašoj organizaciji iz preloading sadržaja u njihovim sastancima.

Važno : Ovu postavku možete samo se uključiti ili isključiti za celu organizaciju i ne možete da uključite i isključivanje za jednog korisnika.

Da biste ga isključili, otvorite Windows PowerShell i uradite sledeće:

Grant-CsGraphPolicy -PolicyName GraphDisabled 

Ako želite da ga ponovo uključite, otvorite Windows PowerShell i uradite sledeće:

Grant-CsGraphPolicy -PolicyName GraphEnabled 

Želite li da saznate više o Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×