Uključivanje ili isključivanje "Omiljene lokacije"

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Odeljak Omiljene lokacije možete da isključite ako ne koristite tu funkciju i želite više prostora za prikaz liste fascikli pošte u okno fascikle. Odeljak Omiljene lokacije smešten je na vrhu Okno fascikle i sadrži prečice do fascikli koje često koristite.

Fascikle se ne dodaju i ne uklanjaju kad isključite odeljak Omiljene lokacije – time se samo menja hoće li odeljak biti prikazan u Okno fascikle. Takođe, nema uticaja na fascikle na glavnoj listi fascikli.

  • U modulu Pošta izaberite stavke Prikaz > Okno fascikle > Omiljene lokacije.

Ako isključite odeljak Omiljene lokacije, a zatim ga ponovo uključite, pojavljuju se iste fascikle.

Savet :  Ako komanda Omiljene lokacije nedostaje, verovatno ste u specijalnom prikazu poznatom kao lista fascikli, a ne u modulu Pošta. Na traka za navigaciju izaberite stavku Pošta.

"Omiljene lokacije", koja se nalazi na vrhu Okno za navigaciju, sadrži prečice do fascikle koje često koristite. Omiljene lokacije je podrazumevano uključeno, ali možete isključiti ako ne koristite funkciju i ne želite više prostora za prikaz liste fascikli pošte u oknu za navigaciju.

Omiljene lokacije u oknu za navigaciju

Nema fascikle se dodaju ili uklanjaju kada ste uključili ili isključili Omiljene lokacije – samo ovo menja prikaz odeljka u oknu za navigaciju. Postoji i ne utiče na fascikle na listi glavnom fascikli.

  • U Pošta, na kartici Prikaz , u grupi raspored izaberite stavku Okno za navigaciju, a zatim kliknite na dugme "Omiljene lokacije".

    Meni „Okno za navigaciju“

Ako isključite odeljak Omiljene lokacije, a zatim ga ponovo uključite, pojavljuju se iste fascikle.

Savet : Ako omiljene komandu u nedostaju, verovatno ste na Listi fasciklipošte. U oknu za navigaciju izaberite stavku Pošta.

Uključivanje i isključivanje okna „Omiljene fascikle“ ne utiče na fascikle u listi. Ukoliko isključite okno „Omiljene fascikle“, a u njemu su se nalazile neke fascikle, te fascikle će biti tu i kada ga ponovo uključite.

  • U meniju Prikaz postavite pokazivač na stavku Okno za navigaciju, a zatim izaberite stavku Omiljene fascikle da biste opozvali njen izbor.

  • Izaberite stavku Omiljene fascikle da biste ponovo uključili ovu opciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×