Uključivanje i isključivanje opcije automatskog dovršavanja unosa u ćelijama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Office Excel dovršava unos teksta koji započnete da upisujete u kolonu podataka , ukoliko prvih nekoliko upisanih slova odgovaraju postojećem unosu u tu kolonu. Ukoliko želite da prekinete automatsko dovršavanje unosa, isključite ovu opciju.

  1. U verzijama Excel 2016, 2013 i 2010: izaberite stavke datoteka > Opcije.

    U programu Excel 2007: Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. Izaberite stavku Više opcija, a zatim u odeljku Opcije uređivanja potvrdite ili opozovite izbor Omogući automatsko dovršavanje za vrednosti u ćelijama.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×