Uključivanje automatskog ispravljanja isključivanje u programu Word na mobilnom uređaju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste promenili ponašanje automatskog ispravljanja u programu Word na mobilnom uređaju, morate da promenite postavke jezika ili tastature na uređaju.

Koraci za isključivanje automatskog ispravljanja za Android tablet računare i telefone se razlikuju u zavisnosti od toga koji uređaj koji koristite. Za više informacija obratite se proizvođaču uređaja.

  1. Idite na postavke > Opšte > Tasterske.

  2. Preokreni preklopnik pored Automatsko ispravljanje da biste isključili.

    Takođe možete odabrati da uključite druge postavke automatskog tastature kao što su Automatsko pisanje velikim slovom i intuitivni reč predloge ili isključite.

  1. Brzo prevucite sa desne ivice ekrana i dodirnite stavku Postavke.

  2. Dodirnite stavku Promeni postavke računara.

  3. Dodirnite računar i uređaji, a zatim dodirnite dugme kucanje.

  4. Uključivanje ili isključivanje postavke vam se dopada, kao što su Automatsko ispravljanje pogrešno napisane reči ili Napiši veliko slovo svake rečenice.

  1. Idite na postavke > vreme i jezik > Tastaturai dodirnite stavku jezik za koji želite da promenite postavke.

  2. Uključivanje ili isključivanje vam se dopada, kao što su ispravne pogrešno napisane reči ili Napiši veliko slovo na početku rečenice putanjipostavke.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×