Uključite automatsko prosleđivanje u programu Outlook na Vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

E-poruke možete automatski da prosleđujete ili preusmeravate postavljanjem pravila za prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na vebu. Ovo je korisno ako želite da čitate poruke i odgovarate na njih sa drugog naloga e-pošte ili kad želite da u vašem odsustvu neko drugi prima vašu e-poštu i odgovara na nju.

 1. Na traci za navigaciju u programu Outlook pošta izaberite stavku Postavke Izaberite stavku „Postavke“ , a onda Opcije.

  Izaberite stavku „Postavke“

 2. U levom oknu, u okviru Opcije, kliknite na dugme Pošta > Nalozi > Prosleđivanje.

  Izaberite stavku „Prosleđivanje“

 3. U okviru Prosleđivanje, izaberite stavku Pokretanje prosleđivanje, unesite prosleđivanje e-adresa i kliknite na dugme Sačuvaj.

  Napomena : Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Zadrži kopiju prosleđenih poruka u programu Outlook na Vebu .

  Kliknite na dugme „Započni prosleđivanje“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×