Uklanjanje praćenih promena i komentara u programu Word 2016 za Windows

Uklanjanje praćenih promena i komentara u programu Word 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uklanjanje svih praćenih promena u dokumentu je proces iz dva koraka: prvo prihvatite ili odbacite promene, zatim izbrišite komentare. Nakon toga imaćete čist dokument spreman za deljenje.

Uklanjanje praćenih promena

Prihvatite ili odbacite praćene promene da biste ih uklonili iz dokumenta:

 • Da biste videli svako redigovanje pojedinačno, na kartici Redigovanje kliknite na dugme Dalje u grupi Promene, a zatim na dugme Prihvati ili Odbaci.

  Opcije „Prihvati“ i „Odbaci“ istaknute su na kartici „Redigovanje“.

  Word prihvata promenu ili je uklanja, a zatim prelazi na sledeću praćenu promenu.

 • Da biste prihvatili sve promene odjednom, kliknite na strelicu ispod dugmeta Prihvati, a zatim izaberite stavku Privati sve promene.

 • Da biste prihvatili sve promene odjednom, kliknite na strelicu ispod dugmeta Odbaci, a zatim izaberite stavku Odbaci sve promene.

Važno :  Izbor prikaza Bez naznake omogućava da vidite kako će izgledati konačan dokument, ali ona samo privremeno sakriva praćene promene. Promene nisu izbrisane i pojaviće se ponovo sledeći put kada neko otvori dokument. Da biste trajno izbrisali praćene promene, moraćete da ih prihvatite ili odbijete.

Uklanjanje komentara

Ako dokument sadrži komentare, oni neće biti uklonjeni kada prihvatite ili odbijete praćene promene. Moraćete da ih izbrišete zasebno.

 • Kliknite na komentar, a zatim na kartici Redigovanje kliknite na dugme Izbriši.

  Opcija „Izbriši“ markirana je na kartici „Redigovanje“.

 • Da biste uklonili sve komentare odjednom, kliknite na komentar, a zatim na kartici Redigovanje kliknite na strelicu ispod dugmeta Izbriši i izaberite stavku Izbriši sve komentare u dokumentu.

  Opcija „Izbriši sve komentare u dokumentu“ je markirana na kartici „Redigovanje“.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×