Uklanjanje povezanog naloga iz programa Outlook na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako više ne želite da imate drugi nalog e-pošte povezan sa Outlook na vebu, uvek možete ukloniti vezu za nalog. Uklonićete samo vezu između drugog naloga i programa Outlook na vebu, ne i nalog e-pošte ili e-poruke. Ova tema se odnosi na poslovne i školske naloge u usluzi Office 365.

Napomene: Microsoft će ukloniti mogućnost dodavanja novih naloga u Outlook na vebu pomoću funkcije „Povezani nalozi“ u septembru 2018.​

 • Nećete moći da povežete nove naloge nakon 15. septembra 2018.

 • Nalozi koji su bili povezani pre 15. septembra 2018. godine nastaviće da se sinhronizuju kao i obično do 30. oktobra 2018.

 • 30. oktobra 2018. godine svi povezani nalozi će prestati da sinhronizuju e-poštu.  

 • 15. novembra 2018. godine opcija „Povezani nalozi“ (Postavke > Pošta > Nalozi) će biti uklonjena iz programa Outlook na vebu.

 • E-pošta koja je već sinhronizovana nastaviće da se prikazuje u vašem prijemnom sandučetu osim ako je ručno ne uklonite.​

Šta se dešava sa mojom postojećom e-poštom kada uklonim vezu? Sve e-poruke koje su uvezene u Outlook na vebu i dalje će biti tamo kada uklonite nalog e-pošte.

Pre nego što uklonite nalog e-pošte iz programa Outlook na vebu, preporučujemo da se prijavite kod originalnog dobavljača e-pošte povezanog sa tim nalogom i proverite da li su kopije e-poruka tamo. Ako je tako, možete da izbrišete sve taj nalog e-poruke iz Outlook na vebu nakon što uklonite nalog i imate kopiju ih kod dobavljača usluga e-pošte. Ako nisu tamo, kada uklonite nalog, možda bi trebalo da uskladištite e-poruke u fascikli u programu Outlook na vebu umesto da ih izbrišete.

Uklanjanje veze između drugog naloga i programa Outlook na vebu

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Na Outlook traci sa alatkama izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom .

 3. U okviru Postavke aplikacije, izaberite stavku Pošta.

 4. U oknu za navigaciju odaberite stavku Poštai u okviru Naloziizaberite povezani nalozi.

  Povezani nalozi

 5. Izaberite nalog koji želite da uklonite, a zatim kliknite na dugme Ukloni odbaci .

 6. Izaberite da da biste potvrdili da želite da zaustavite povezivanje sa nalogom.

 7. Kada uklonite nalog iz programa Outlook na vebu, možete da izbrišete sve e-poruke koje se i dalje pojavljuju u programu Outlook.

Takođe pogledajte

Brisanje svih e-poruka u programu Outlook na vebu

Povezivanje naloga e-pošte u programu Outlook na vebu (Office 365)

Zatvaranje Outlook.com naloga

Funkcija „Povezani nalozi“ više nije podržana u programu Outlook na vebu (Office 365 nalozi za preduzeća)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×