Uklanjanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Nakon podešavanja poštanskog sandučeta na veb lokaciji, možda ćete odlučiti da vam zapravo nije potrebno. Možete da uklonite aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji koje u suštini skriva poštansko sanduče od onih koji koriste lokaciju.

Važno: Funkcija poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online je koji se ukinut u martu 2017. Ova funkcija će biti uklonjen u potpunosti u budućem izdanju. Nove SharePoint Online organizacije neće imati pristup funkciju poštansko sanduče lokacije. Postojeće SharePoint Online organizacijama više ne možete da kreirate nove Poštanske sandučiće lokacije. Poštansko sanduče bilo koje lokacije koji je podešavanje i raspoređen mart 2017 će nastaviti da funkcioniše.

Će pružamo proces će vam pomoći da prelaz na postojećim lokacijama poštansko sanduče lokacije u Office 365 grupu u septembra 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštansko sanduče lokacije u SharePoint Online, trebalo bi da razmotrite promena na Office 365 grupama umesto toga da podrži scenarija za saradnju na e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji.

Napomena: Funkcija poštansko sanduče lokacije će ostati podržane, ali je ukinut u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint 2013 i SharePoint 2010 proizvodima. Klijenti preporučuje se da biste istražili deljenih poštanskih sandučića alternativu poštanskim sandučićima na lokaciji.

  1. Izaberite stavke Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Sadržaj lokacije.

  2. U okviru Liste, biblioteke i druge aplikacije postavite pokazivač na stavku poštansko sanduče na veb lokaciji, a zatim izaberite stavku ... za više informacija.

    Aplikacija poštanskog sandučeta na veb lokaciji sa dugmetom „...“ za dobijanje više informacija.

  3. Kliknite na dugme Ukloni u okviru koji se pojavljuje.

    Uklanjanje poštanskog sandučeta na veb lokaciji

  4. Kliknite na dugme U redu da biste uklonili aplikaciju poštanskog sandučeta na veb lokaciji.

Napomena:  Ako uklonite poštansko sanduče sa lokacije, neće se prikazati na lokaciji, ali će i dalje biti vidljivo u programu Outlook (ako koristite Exchange).

Šta još treba da znam?

Postoji nekoliko stvari koje vredi napomenuti o uklanjanju poštanskog sandučeta na veb lokaciji:

  • Jedini način da potpuno izbrišete poštansko sanduče na veb lokaciji jeste da izbrišete celu lokaciju. Kada se lokacija zatvori ili izbriše (ručno ili kao rezultat smernica za zatvaranje lokacije), poštansko sanduče na lokaciji takođe se zatvara ili briše.

  • Nakon uklanjanja aplikacije poštanskog sandučeta na veb lokaciji sa lokacije, pošta koja se šalje u poštansko sanduče će i dalje biti uskladištena. Ako kasnije dodate poštansko sanduče na lokaciju, sva pošta poslata u poštansko sanduče na veb lokaciji pošto je prvobitno kreirano i dalje će biti tamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×