Uklanjanje oznaka beležaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada su više nisu potrebne, možete da uklonite oznake iz beleške. Uklanjanje belešku oznake je korisno ako često pretraga po označenih beležaka i samo želite da vidite beleške s oznakama koje su aktuelne.

Uradite sledeće:

  • Da biste uklonili jednu oznaku beleške, kliknite desnim tasterom miša na nju na stranici i u priručnom meniju izaberite stavku Ukloni oznaku.

  • Da biste uklonili više oznaka beležaka, postavite pokazivač bilo gde u tekst koji sadrži oznake koje želite da uklonite, a zatim pritisnite kombinaciju tastera CTRL + 0 (NULA).

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×