Uklanjanje oblikovanja u vidu eksponentnog teksta

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Želite da oblikovanja teksta na slajdu da biste prikazali kao 2nd umesto 2i. Ali mnogo da vaša frustraciju PowerPoint eksponentnog teksta za brojeve se desiti da li to želite.

PowerPoint automatski primenjuje Oblikovanje eksponentnog teksta na kraj Engleske redne brojeve koji su brojevi koji prikazuju na odnosne od 24,ti, postavite nešto u nizu, kao što su 21st, 22i23rd, i tako dalje.

Možete da prestanete da automatskog oblikovanja tako što ćete zatvaranja prezentacije i otkazivanje režima eksponentnog teksta. Evo kako:

  1. Ako koristite PowerPoint 2016, 2013 ili 2010, izaberite stavke datoteka> Opcije.

    Ako koristite PowerPoint 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme Opcije programa PowerPoint.

  2. Izaberite stavku Provera i u okviru Opcije automatskog ispravljanja izaberite stavku Opcije automatskog ispravljanja.

  3. Izaberite karticu Automatsko oblikovanje tokom kucanja i opozovite izbor u polju za potvrdu Engleske redne brojeve (1st) eksponentnim tekstom da biste sprečili PowerPoint da primenjuje oblikovanje u vidu eksponentnog teksta na brojeve.

    Savet : Za više informacija o tome kako da koristite eksponentni tekst i indeksni tekst u programu PowerPoint, uključujući i kako da ih Uključivanje i isključivanje kada radite sa tekstom, pogledajte članak Oblikovanje teksta kao eksponentni ili indeksni tekst.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Oblikovanje teksta kao eksponentnog ili indeksnog teksta

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×