Uklanjanje kontakata ili grupa

Pomoću programa Office Communicator možete da uklonite kontakt iz grupe, grupa ili potpuno sa spiska kontakata. Takođe, možete da uklonite čitave grupe ili odabrane članove grupe sa spiska kontakata.

Šta želite da uradite?

Uklanjanje kontakta iz grupe ili sa spiska kontakata

Uklanjanje više članova iz grupe ili sa spiska kontakata

Brisanje grupe sa spiska kontakata

Uklanjanje kontakta iz grupe ili sa spiska kontakata

  • Da biste uklonili kontakt iz grupe, proširite grupu u spisak kontakata, kliknite na kontakt desnim tasterom miša, a zatim izaberite stavku Ukloni iz grupe.

  • Da biste uklonili kontakt sa spiska kontakata, kliknite desnim tasterom miša na kontakt sa spiska kontakata, a zatim izaberite stavku Ukloni iz spiska kontakata.

Vrh stranice

Uklanjanje više članova iz grupe ili sa spiska kontakata

  • Da biste uklonili više kontakata iz grupe držite taster CTRL na tastaturi i izaberite kontakte koje želite da izbrišete. Desnim tasterom miša kliknite na poslednji kontakt koji želite da izaberete, a zatim izaberite stavku Ukloni iz grupe.

  • Da biste uklonili više kontakata sa spiska kontakata držite taster CTRL na tastaturi i izaberite kontakte koje želite da izbrišete. Desnim tasterom miša kliknite na poslednji kontakt, a zatim izaberite stavku Ukloni iz spiska kontakata.

Vrh stranice

Brisanje grupe sa spiska kontakata

  • Na spisku kontakata, kliknite desnim tasterom miša na grupu koju želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši grupu.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×