Uklanjanje kontakata ili grupa

U programu Office Communicator kontakt možete ukloniti iz grupe, grupa ili kompletno sa spiska kontakata. Sa spiska kontakata takođe možete ukloniti cele grupe ili izabrane članove grupe.

Napomena: Možda ćete u programu Communicator 2007 R2 na spisku kontakata želeti takođe da prikažete grupu „Grupa timskih poziva“ ili „Delegati“. Ove grupe su povezane sa vašim postavkama za prosleđivanje poziva. Kontakte ne možete prevući iz te dve grupe niti ih u njih otpustiti, zato što su to napredne postavke koje moraju da se konfigurišu u dijalogu „Postavke prosleđivanja poziva“.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Uklanjanje kontakta iz grupe ili spiska kontakata

Uklanjanje više članova iz grupe ili spiska kontakata

Brisanje grupe sa spiska kontakata

Uklanjanje kontakta iz grupe ili spiska kontakata

  • Da biste kontakt uklonili iz grupe, razvijte je na spisku kontakata, kliknite desnim tasterom miša na kontakt, a zatim izaberite stavku Ukloni iz grupe.

  • Da biste kontakt uklonili sa spiska kontakata, kliknite desnim tasterom miša na kontakt na spisku kontakata, a zatim izaberite stavku Ukloni sa spiska kontakata.

Vrh stranice

Uklanjanje više članova iz grupe ili spiska kontakata

  • Da biste uklonili više kontakata iz grupe, držite taster CTRL i izaberite kontakte koje želite da izbrišete. Kliknite desnim tasterom miša na poslednji kontakt koji želite da izaberete, a zatim izaberite stavku Ukloni iz grupe.

  • Da biste uklonili više kontakata sa spiska kontakata, držite taster CTRL i izaberite kontakte koje želite da izbrišete. Kliknite desnim tasterom miša na poslednji kontakt i izaberite stavku Ukloni sa spiska kontakata.

Vrh stranice

Brisanje grupe sa spiska kontakata

  • Na spisku kontakata kliknite desnim tasterom miša na grupu koju želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši grupu.

Vrh stranice

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×