Uklanjanje kolone sa datumom „Primljeno“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Datum u kolone " Primljeno " prikazuje datum i vreme kada je poruka isporučena i kolone se podrazumevano pojavljuje u prijemnom poštanskom sandučetu. Možete da premestite u ovoj koloni u prijemnom poštanskom sandučetu (ili bilo koje druge tabela prikaze liste poruka u druge fascikle) ili možete da je potpuno uklonite.

Kada uklonite kolonu Primljeno, ona će nestati iz rasporeda sa jednim redom što predstavlja tip prikaza prijemnog poštanskog sandučeta. U rasporedu sa više redova datum se više neće prikazivati na listi poruka.

Šta je raspored na jednom i više redova

Raspored sa jednim redom je jedan od tabelarnih tipova prikaza programa Outlook. On prikazuje informacije o porukama u prijemnom poštanskom sandučetu u jednom redu. Poruke u prijemnom poštanskom sandučetu mogu biti prikazane i u rasporedu sa više redova koji informacije o poruci prikazuje u dva reda.

Kolonu Primljeno možete i da premestite na krajnju desnu stranu prijemnog poštanskog sandučeta, i tada će se, u rasporedu sa jednim redom, ta kolona prikazati samo kada u potpunosti proširite prijemno poštansko sanduče. U tom slučaju, datum će se i dalje pojavljivati na listi poruka u rasporedu sa više redova.

Napomena : Možete brzo da se prebacite iz jednog rasporeda u drugi tako što ćete proširiti prijemno poštansko sanduče.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Uklanjanje kolone "Primljeno"

Premeštanje kolone "Primljeno"

Uklanjanje kolone „Primljeno“

  1. U meniju Prikaz postavite pokazivač na stavku Trenutni prikaz, a zatim izaberite stavku Prilagodi trenutni prikaz.

  2. Kliknite na dugme Polja.

  3. U oknu Prikaži ova polja sledećim redosledom izaberite stavku Primljeno.

  4. Kliknite na dugme Ukloni.

    Savet : U rasporedu sa jednim redom u prijemnom poštanskom sandučetu, kolonu možete brzo da uklonite tako što ćete prevlačiti naslov kolone iz određenog reda dok se iznad naslova kolone ne pojavi znak „X“, a zatim otpustiti taster miša.

    Obrisani naslov kolone

Vrh stranice

Premeštanje kolone „Primljeno“

Ova mogućnost dostupna je samo ako koristite raspored sa jednim redom.

  • Prevucite naslov kolone dok ne bude iznad ivice između zaglavlja kolona gde želite da se pojavi kolona. Kada se pojavi dvostruki označivač slika ikone , otpustite taster miša.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×