Uklanjanje kategorije boje iz poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da uklonite kategorije boje iz poruke u na lista poruka, kao što su prijemno poštansko sanduče, ili iz otvorene poruke.

Uklanjanje kategorije boje iz poruke se uklanja samo iz te stavke; ne briše boje kategorije sa liste kategorija glavni boja. U nekim prikazima, možete da izaberete više poruka u isto vreme i uklanjanje boje kategorije iz njih.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Uklanjanje kategorije boje iz poruke u listi poruka

Uklanjanje boje kategorije iz otvorene poruke

Uklanjanje kategorije boje iz poruke u listi poruka

Uradite nešto od sledećeg:

 • Uklanjanje svih boja kategorije iz poruke

  • Kliknite desnim tasterom miša na željenu stavku, kliknite na dugme Kategorizuj u priručnom meniju, a zatim izaberite stavku Obriši sve kategorije.

 • Uklanjanje određenih boja kategorije iz poruke

  1. Kliknite desnim tasterom miša na stavku i kliknite na dugme Kategorizuj u priručnom meniju izaberite stavku Sve kategorije.

  2. Opozovite izbor u poljima za potvrdu pored boja kategorije koje želite da uklonite.

Savet : Da biste brzo uklonili jednu kategoriju boje, kliknite na kategoriju kolonu pored poruke. Ako samo jedne kategorije boje vam je dodeljen poruku, će biti uklonjena. Ako više od jedne kategorije vam je dodeljen poruke i podesili ste kategorija „Brzi klik“, kategoriju "Brzi klik" se uklanja.

Napomene : 

 • Da biste izabrali više poruka koje se nalaze jedan pored drugog, na listi, kliknite na prvu poruku, a zatim držite pritisnut taster SHIFT i kliknite na poslednju poruku.

 • Da biste izabrali više poruka koje se ne nalaze jedan pored drugog, držite pritisnut taster CTRL dok birate svaku poruku.

Vrh stranice

Uklanjanje boje kategorije iz otvorene poruke

Uradite nešto od sledećeg:

 • Uklanjanje svih boja kategorije iz otvorene poruke

  • U zaglavlju poruke, kliknite desnim tasterom miša bilo koju kategoriju boje, a zatim izaberite stavku Obriši sve kategorije.

 • Uklanjanje određenih boja kategorije iz otvorene poruke

  • U zaglavlju poruke, kliknite desnim tasterom miša na boju kategorije, a zatim izaberite stavku Obriši ime boje kategorije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×