Uklanjanje aplikacije za Office iz Access aplikacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno    Microsoft više ne preporučuje kreiranje i korišćenje Access Veb aplikacija u sistemu SharePoint. Kao alternativu, razmislite o korišćenju Microsoft PowerApps da izgradi poslovna rešenja bez kodova za veb i mobilne uređaje.

Iako dodajete aplikacije za Office u Access veb aplikaciju iz pregledača, morate da otvorite veb aplikaciju u programu Access da biste uklonili aplikaciju za Office ili joj promenili veličinu. Uklanjanje aplikacije za Office ne briše podatke iz Access veb aplikacije. Uklanja se samo prikaz podataka.

Napomena : Ovaj članak se ne odnosi na Access baze podataka za računare.

Važno : Novo ime za aplikacije za Office – Office programski dodaci. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo izvršili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija.

  1. Kada vam je Access veb aplikacija otvorena u pregledaču, izaberite stavke Postavke > Prilagodi u programu Access.

    Komanda „Prilagodi u programu Access“ u meniju zupčanika „Postavke“

  2. Kliknite na ime natpisa tabele u biraču tabela u oknu sa leve strane, kliknite na prikaz u kome se pojavljuje aplikacija za Office, a zatim izaberite stavku Uredi.

    Dugme „Uredi“ u prikazu u Access aplikaciji.

  3. Izaberite kontrolu aplikacije za Office i pritisnite taster DELETE na tastaturi.

    Uređivanje aplikacije za Office u programu Access

Savet : Ako prikaz Access veb aplikacije koji vidite sadrži više od jedne aplikacije za Office, možda ćete morati malo da se potrudite kako biste zaključili koju želite da izbrišete. Pokrenite veb aplikaciju u pregledaču i obratite pažnju na redosled aplikacija za Office. One će se pojaviti u istom redosledu u programu Access.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×