Uklanjanje aplikacije sa lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako vam više nije potrebna aplikacije na lokaciji, možete da je uklonite putem stranice "sadržaj lokacije".

Važno : Kada uklonite aplikaciju, nećete moći da spasite sve podatke koji su aplikacije može biti uskladištene na lokaciji na kojoj se hostuje. Ako želite da zadržite podatke, morate ga sačuvati pre nego što uklonite aplikaciju. Idite u aplikaciju planirate da uklonite i ručno kopirajte podatke u drugom formatu (neke aplikacije mogu da vam pruži način za izvoz podataka).

Da biste uklonili aplikaciju, morate da imate dozvole puna kontrola za SharePoint lokaciju. Ako ste vlasnik lokacije, možete imati ovu dozvolu.

Uklanjanje aplikacije sa lokacije
  1. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  2. Na stranici "sadržaj lokacije" Pronađite aplikaciju koju želite da uklonite i kliknite na tri tačke (...) da biste prikazali dijalog "Svojstva aplikacije".

  3. U oblačiću, kliknite na tri tačke (...), a zatim u meniju izaberite stavku Ukloni .

    Snimak ekrana komande uklanjanja na oblačiću svojstava za aplikaciju.
  4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×