Uklanjanje aplikacije sa lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako vam više nije potrebna aplikacije na lokaciji, možete da je uklonite putem stranice "sadržaj lokacije".

Važno : Kada uklonite aplikaciju, nećete moći da spasite sve podatke koji su aplikacije može biti uskladištene na lokaciji na kojoj se hostuje. Ako želite da zadržite podatke, morate ga sačuvati pre nego što uklonite aplikaciju. Idite u aplikaciju planirate da uklonite i ručno kopirajte podatke u drugom formatu (neke aplikacije mogu da vam pruži način za izvoz podataka).

Da biste uklonili aplikaciju, morate da imate dozvole puna kontrola za SharePoint lokaciju. Ako ste vlasnik lokacije, možete imati ovu dozvolu.

Uklanjanje aplikacije sa lokacije

  1. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  2. Na stranici "sadržaj lokacije" Pronađite aplikaciju koju želite da uklonite i kliknite na tri tačke (...) da biste prikazali dijalog "Svojstva aplikacije".

  3. U oblačiću, kliknite na tri tačke (...), a zatim u meniju izaberite stavku Ukloni .

    Snimak ekrana komande uklanjanja na oblačiću svojstava za aplikaciju.
  4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Ako ne vidite opciju da biste uklonili, možda ćete morati da kliknete na dugme Vrati se u klasičnom SharePoint u donjem levom uglu ekrana. Kada uklonite aplikaciju, možete da koristite dugme "nazad" u pregledaču da biste se vratili na klasični prikaz.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×