Uklanjanje Sway informativna podnožja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Informativna podnožje se pojavljuje na kraju svake Sway da pomogne gledaoci kreiranje sopstvenih Sway platna, brzo podeli na društvenih medija ili nabavi vezu za slanje putem e-pošte.

Napravio Sway brendiranje

Office 365 pretplatnika preko preduzeća, obrazovanja i potrošačke ponude možete da uklonite informativna podnožje tako što ćete pratiti ove korake:

  1. Prijavite se u Sway pomoću Office 365 naloga organizacije, a zatim otvorite Sway čije podnožje želite da uklonite.

  2. Na krajnjoj desnoj strani na gornjoj traci za navigaciju, kliknite na dugme Još opcija ( ...), a zatim kliknite na dugme postavke za ovaj Sway.

  3. U okviru Postavke prikaza, opozovite izbor u polju Prikaži Sway informativna podnožje .

  4. Na gornjoj traci sa vezama, kliknite na dugme Reprodukuj da biste videli kako će gledaoci videti sadržaj bez informativna podnožje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×