Ugrađivanje video zapisa sa Office 365 Video

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Možete da prikažete video zapisa koji se upravlja Office 365 Video portal na lokaciji SharePoint Online , na lokaciji SharePoint koja ima hibridni jedinstveno prijavljivanje podešavanje, ili na lokaciji koja ima Active Directory jedinstveno prijavljivanje omogućen tako što ćete odabrati video zapis koji želite da ugradite na lokaciji sa liste video zapisi koji su otpremljeni na Office 365 Video. Ovaj članak opisuje ugradi proceduru, koje možete da izvršite samo ako ste administrator lokacije za lokaciju. Više informacija o usluzi Office 365 Video, uključujući i preduslovima za gledanje video zapisa, pogledajte članak Upoznajte Office 365 Video.

Embed an Office 365 video on a site

Važno: Korisnici moraju biti prijavljeni u Office 365 da biste prikazali video zapisa koji je ugrađen na lokaciji sa Office 365 Video portala.

Prikazivanje video zapisa sa Office 365 Video na lokaciji SharePoint Online

Da biste ugradili video zapis sa Office 365 Video na lokaciji SharePoint Online

 1. Idite na stranicu na lokaciji gde želite da prikažete video zapis.

 2. Na gornjoj navigacionoj traci Office 365 , odaberite stavku Uredi. Alternativno, možete da kliknite na karticu stranice , a zatim odaberite stavku Uredi.

 3. Kliknite na oblast na stranici gde želite da ugradite video zapis.

 4. Na traci, na kartici Umetanje , a zatim odaberite stavku Office 365 Video.

  Office 365 Video ugrađivanje video zapisa

 5. Pronađite i izaberite video zapis koji želite da prikažete, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Office 365 video zapis izaberite video zapis da biste ugradili

 6. Na gornjoj navigacionoj traci Office 365 , odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali promene ili ugrađeni Office 365 video na lokaciji SharePoint Online .

  Save changes to a SharePoint Online site

  Ugrađeni video bi trebalo da izgleda otprilike ovako:

  Embed an Office 365 video on a site

Prikazivanje video zapisa sa Office 365 Video na SharePoint na lokalnu lokaciju ili druge Veb lokacije

Da biste prikazali video zapisa koji se upravlja Office 365 VideoSharePoint na lokalnu lokaciju koja ima hibridni jedinstveno prijavljivanje Podešavanje ili na drugi Veb lokacije koja ima Active Directory jedinstveno prijavljivanje omogućeno, prvo morate da biste dobili kôd za ugradnju video zapisa koji želite da prikaza y.

Napomena: Korisnicima moraju biti prijavljeni Office 365 ili SharePoint Online da biste prikazali video zapisa koji se upravlja u Office 365 Video.

Da biste dobili kôd za ugradnju video zapisa koji se upravlja Office 365 Video

 1. Prijavite se u Office 365.

 2. Izaberite Office 365 aplikacije pokretanje ikonu Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite pločicu video zapisa . To će vas odvesti na Office 365 Video.

  O365 Video aplikacije pokretanje pločica

 3. Idite na stranicu punu reprodukcije za video upravlja na portalu Office 365 Video koji želite da prikažete na lokaciji.

 4. Na stranici video zapisa u Office 365 Video, kliknite na dugme Ugradi. Polje će se pojaviti uz kôd za ugradnju za video zapis.

  Kôd za ugradnju Office 365 Video

  Kopirajte kôd za ugradnju puna. Ne zaboravite da uključite na početak < i završi >.

  Embed code for an Office 365 video

  Kad ste kopirali kôd za ugradnju punu, možete da dodate lokaciju lokalnog SharePoint ili druge Veb lokacije. Više informacija o tome kako da ugradite video zapis na lokaciji za lokalne SharePoint , pogledajte članak ugrađivanje video zapisa sa Veb lokacije za deljenje video zapisa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×