Ugrađivanje Word dokumenta u blog

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uz Word dokument uskladišten na OneDrive, možete da je ugradite u blog ili Veb lokacije, kao i ugrađivanje video zapisa. Kada ažurirate dokument, ugrađeni automatski prikazuje ispravke.

Word dokument ugrađen u objavu na blogu

Uz na dokument otvorili za uređivanje u Word Online, koristite sledeće korake da biste kopirali kôd za ugradnju:

 1. Izaberite stavke datoteka > Deljenje, a zatim kliknite na dugme Ugradi.

  Preuzimanje koda za ugradnju za Word dokument

 2. Izaberite stavku Generisanje.

 3. Kliknite na strelicu za Razvijanje pored interakciju da biste neke odluke o tome šta ljudi mogu da uradim sa ugrađeni prikaz dokumenta. Na primer, ako ne želite da oni mogu da odštampate dokument, opozovite izbor u polju za potvrdu omogućite drugima da odštampate dokument .

  Opcije za ugrađivanje Word dokumenta

  Pregled prikazuje kako će dokument izgledati kada se ugradi na Veb stranici.

 4. Kliknite desnim tasterom miša u polje Kôd za ugradnju i kliknite na dugme Kopiraj.

 5. U uređivaču bloga, počnite da pišete objavljenu poruku. Kada želite da ugradite dokument, prebacite na HTML uređivanje i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V (ili? + V na Mac računaru) da biste nalepili kôd za ugradnju.

Napomena: Uređivač bloga možda prevara za prebacivanje na HTML uređivanje. Na primer, u TypePad, idite u blogovima, kliknite na ime bloga, a zatim izaberite stavku pisanje. U WordPress, idite na vašem blogu kontrolne table i kliknite na poruka > Dodaj novo. Takođe na WordPress, ne brinite da je kôd za ugradnju iframe. Obično WordPress zabranjuju IFRAME oznaka u porukama, ali su izuzetak za IFRAME oznaka koji hostuje Office Online dokumente.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×