Ugrađivanje Word dokumenta u blog

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uz Word dokument uskladišten na OneDrive, možete da je ugradite u blog ili Veb lokacije, kao i ugrađivanje video zapisa. Kada ažurirate dokument, ugrađeni automatski prikazuje ispravke.

Word dokument ugrađen u objavu na blogu

Sa na dokument otvorili za uređivanje u Word Online, koristite sledeće korake da biste kopirali kôd za ugradnju:

 1. Izaberite stavke datoteka > Deljenje, a zatim kliknite na dugme Ugradi.

  Preuzimanje koda za ugradnju za Word dokument

 2. Izaberite stavku generisanje.

 3. Kliknite na strelicu za razvijanje pored interakciju da biste neke odluke o tome šta ljudi mogu da uradim sa ugrađeni prikaz dokumenta. Na primer, ako ne želite da oni mogu da odštampate dokument, opozovite izbor u polju za potvrdu omogućite drugima da odštampate dokument .

  Opcije za ugrađivanje Word dokumenta

  Pregled prikazuje kako će dokument izgledati kada se ugradi na Veb stranici.

 4. Kliknite desnim tasterom miša u polje Kôd za ugradnju i kliknite na dugme Kopiraj.

 5. U uređivaču bloga, počnite da pišete objavljenu poruku. Kada želite da ugradite dokument, prebacite na HTML uređivanje i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V (ili? + V na Mac računaru) da biste nalepili kôd za ugradnju.

Napomena: Uređivač bloga možda prevara za prebacivanje na HTML uređivanje. Na primer, u TypePad, idite u blogovima, kliknite na ime bloga, a zatim izaberite stavku pisanje. U WordPress, idite na vašem blogu kontrolne table i kliknite na poruka > Dodaj novo. Takođe na WordPress, ne brinite da kôd za ugradnju je iframe. Obično WordPress ne dozvoljava IFRAME oznaka u porukama, ali su izuzetak za IFRAME oznaka koji hostuje Office Online dokumente.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×