Ugrađivanje Microsoft Office datoteka u OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uz OneNote možete da sakupite i sačuvate razne vrste informacija na jednom mestu, uključujući informacije iz drugih izvora. Umesto da ponovo kucate informacije ili da se oslanjate na veze ka dokumentima i datotekama, sadržaj možete da dodate direktno u OneNote.

  1. Izaberite stavke Umetanje > Prilog datoteke.

Umetanje datoteke u beleške kao prilog

  1. Pronađite i izaberite datoteku koju želite da priložite, a zatim kliknite na dugme Umetni.

Kopija datoteke se umeće na trenutnu stranicu i prikazuje kao ikona koju možete otvoriti.

Važno : OneNote prilaže samo statičke snimke izvornih dokumenata ili datoteka koje umećete u beleške – on ne održava vezu sa izvornom datotekom. Promene koje izvršite na kopiji u programu OneNote neće se prikazati u originalu. A unos izmena neće ažurirati kopiju.

Moguće je ugraditi dva tipa Microsoft Office datoteka u OneNote koje održavaju odnos između svojih ugrađenih verzija i izvornih datoteka: možete da dodate Excel unakrsnu tabelu na stranicu ili dodate Visio dijagram na stranicu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×