U programu Outlook Web App obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tekstualnih poruka, poznat i kao kratki Messaging usluge (SMS), predstavlja način za komunikaciju sa mobilnog uređaja pomoću broja telefona na mobilnom uređaju. Možete da koristite obaveštenja razmene tekstualnih poruka pomoću programa Outlook Web App na telefone, tablet računara ili drugom uređaju koji podržava razmena tekstualnih poruka.

Ako su obaveštenja razmene tekstualnih poruka omogućena za vaš nalog i podržana na vašem mobilnom uređaju, možete da podesite Outlook Web App da šalje tekstualne poruke na mobilni uređaj kada propustite poziv, primite poruku govorne pošte ili kada je u toku događaj označen u kalendaru.

Da biste podesili ili upravljanje razmena tekstualnih poruka:

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Na vrhu stranice odaberite Outlook (ili Pošta). Ili odaberite pokretanje aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ > Pošta.

  Opcije za navigaciju usluge Office 365
 3. Na vrhu stranice izaberite Postavke Ρυθμίσεις: ενημέρωση του προφίλ σας, εγκατάσταση λογισμικού και σύνδεσή του στο cloud > Opcije, a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Telefon > razmena tekstualnih poruka > Podešavanje obaveštenja

   ILI

  • Opšte > razmena tekstualnih poruka > Podešavanje tekstualnih poruka

Važno : Ova funkcija je trenutno dostupna u određene oblasti (sad, Kanadi i Rumuniji), kao i za određene operatera mobilne telefonije unutar te oblasti. Najbolji način da saznate ako vaš dobavljač usluga je podržano je da biste pokrenuli proces instalacije. Na stranici sa opcijama , uradite nešto od sledećeg:

 • Idite na telefon > razmena tekstualnih poruka > uključite obaveštenja.

  ILI

 • Izaberite stavke Opšte > Razmena tekstualnih poruka > Podešavanje tekstualnih poruka.

U ovom članku

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Odaberite kada ćete primati obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Šta je još potrebno da znam?

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Možete da uključite ili isključite obaveštenja razmene tekstualnih poruka za nalog.

Postavka

Opis

Uključivanje obaveštenja

Ako vidite uključite obaveštenja ili podesite razmena tekstualnih poruka, obaveštenja razmene tekstualnih poruka nisu uključena za vas još. Da biste uključili ih, pokrenuli proces instalacije i pratite uputstva.

Brisanje postavki

Ako vidite dugme Izbriši postavke, obaveštenja razmene tekstualnih poruka su uključena.

Da biste isključili obaveštenja razmene tekstualnih poruka, kliknite na dugme Izbriši postavke.

Da biste promenili broj telefona koji se koristi za obaveštenja razmene tekstualnih poruka, izaberite stavku Promena broja telefona za obaveštenja ili Uređivanje teksta za razmenu poruka postavki i pratite uputstva.

Odaberite kada ćete primati obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Kada uključite obaveštenja razmene tekstualnih poruka, treba da navedete kada želite da ih primate.

Ako se osobi koja upravlja e-pošte omogućio funkciju razmena tekstualnih poruka i uključite obaveštenja za vaš nalog razmene tekstualnih poruka, prikazuju se sledeće postavke.

Postavka

Opis

Promena broja telefona za obaveštenja ili Uređivanje razmenu postavke teksta

Koristite ovu opciju da biste promenili broj telefona za koji ste uključili obaveštenja razmene tekstualnih poruka.

Podešavanje obaveštenja kalendara

Možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada primite poziv za sastanak, ispravku ili obaveštenje o otkazivanju sastanka. Kada to podesite, primićete tekstualnu poruku sa informacijama o sastanku i tipu događaja (poziv za sastanak, ispravka, otkazivanje sastanka ili podsetnik). Takođe možete da podesite nalog da vam šalje rezime dnevnog reda za dan putem tekstualne poruke u određeno vreme svaki dan. Detaljne informacije o ovim postavkama potražite u odeljku Obaveštenja kalendara.

Podešavanje obaveštenja govorne pošte

Ako je govorna pošta podržana za vaš nalog, možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada propustite poziv ili primite govornu poruku. Kada to podesite, ako propustite poziv, primićete tekstualnu poruku koja sadrži datum i vreme propuštenog poziva i broj telefona ili ime pozivaoca. Ako primite govornu poruku, primićete tekstualnu poruku koja sadrži datum i vreme govorne poruke, broj telefona ili ime pozivaoca i dužinu govorne poruke.

Podešavanje obaveštenja putem e-pošte pomoću pravila za prijemno poštansko sanduče

Možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada primite e-poruku koja se podudara sa nekim uslovom ili skupom uslova. Na primer, primićete tekstualnu poruku svaki put kada primite e-poruku od određene osobe. Tekstualna poruka će sadržati ime pošiljaoca, temu i prvih nekoliko redova e-poruke.

Šta je još potrebno da znam?

Dobavljač mobilnih usluga će vam naplatiti za svaku tekstualnu poruku koju pošaljete, uključujući one poruke koje se šalju i primaju preko programa Outlook Web App.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Postavke kalendara

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×