U dijalogu toka posla u programu PowerPoint

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada pokrenete radnju koja nije završio brzo, PowerPoint prikazuje okvir za poruku koja ima dugme Otkaži. Traka toka takođe može da se pojavljuju u oknu statusa na dnu prozora PowerPoint . Primeri dugotrajne radnje uključuju čuvanje datoteka, Umetanje velike video ili audio datoteku, komprimujete sve slike u velikim prezentaciji ili Zamena fontova u prezentaciji.

Ako ste se predomislili i ne želite da izvršite radnju dugotrajne, možete da pritisnite taster ESC ili kliknite na dugme Otkaži, u kojem će opozvati slova operaciju u toku. Ako radnje koje čekaju na čini da pokrenut do daljnjeg, verovatno najbolje je da opozovete operaciju i probajte ponovo.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×