Uživo sastanka Server kraj život

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na 31 decembar 2017 Postojeća usluga Microsoft Office Live Meeting će biti potpuno zatvorena i želimo da podstiču korisnike da biste premestili sa usluge Live Meeting na Skype za posao pre ovog datuma, prateći uputstva prikazane ispod.

Kraj život za uslugu Microsoft Office Live Meeting

Vaša organizacija možda koristite Office Live Meeting danas i ugrožene tako što ćete ovu radnju. Imamo opcije na licu mesta za vas prelaz, na kraju 2017.

Radimo trajno da pripremite Skype za posao i emitovanja Skype sastanka pomoću novog razgovora i funkcijama za sastanke, tako da bismo pozivate da počnete migraciju sa usluge Live Meeting Skype za posao.  Savetujemo vam da biste započeli premeštanje sa usluge Live Meeting Skype za posao kao brzo god je moguće, pošto ćete morati da se obave do kraja decembra 2017. Nakon tog datuma, usluga će biti potpuno isključiti.

Ako ste organizator sastanka

Trebalo bi da pokrenete planiranje predstojeći sastanci u Office 365 i Skype za posao, ali ste već zakazane sastanke će nastaviti da funkcioniše kao što je predviđeno kroz naše datum poslednje isključivanja 21 decembar 2017.

Da biste lakše sa prelazu, imamo Vodič za ovaj proces dostupni za preuzimanje: Live Meeting Vodič za prelaz Skype

Ako ste IT professional ili administrator na

Možete imati značajnu ulogu u prelazak organizacije sa usluge Live Meeting na Skype uspešno i napravili smo vodič će vam pomoći da sa ovim. Vodič za ima dodatne informacije i proces korak po korak za planiranje ovu promenu: Live Meeting Vodič za prelaz Skype

Pored toga, Microsoft softveru centar pruža korisni resursi i pomoć za klijente usvajanja usluge Office 365.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×