Učestvovanje u programu za obogaćivanje korisničkog iskustva

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Učestvovanjem u programu za obogaćivanje korisničkog iskustva pomažete u poboljšanju kvaliteta, pouzdanosti i performansi sistema Microsoft Office.

U ovom članku

Ključne tačke za Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva

Ako želim da biste učestvovali u programu za obogaćivanje korisničkog iskustva

Ako odaberem da učestvujem sada, mogu da zaustavim učestvovanje kasnije?

Najvažnije informacije o programu za obogaćivanje korisničkog iskustva

 • Ako želite da učestvujete u ovom programu, od vas se ne traži nikakav dodatni rad. Nećete morati da popunjavate obrasce i ankete niti da odgovarate na telefonske pozive.

 • Microsoft automatski prikuplja informacije sa računara, uključujući poruke o greškama koje generiše softver, kao i vreme kada su generisane, vrstu računarske opreme koju koristite, da li računar ima problema pri pokretanju Microsoft softvera i da li hardver i softver imaju dobar odziv i brze performanse. Te informacije se obično prikupljaju jednom dnevno.

 • Sve informacije koje pošaljete korporaciji Microsoft u potpunosti su anonimne i nijedna ne sadrži lične podatke koji vas mogu identifikovati. One se ne koriste u reklamne svrhe niti za prodaju. Microsoft ne daje ove informacije drugim preduzećima. Kada se uključite u ovaj program, generiše se proizvoljni identifikacioni broj. Taj broj predstavlja jedini vid identifikacije koji se koristi za deljenje informacija sa korporacijom Microsoft. Pošto je taj broj generisan po sistemu slučajnosti, Microsoft preko tih informacija ne može da dođe do vas – niti to može iko drugi.

 • Za potpune detalje o ovom programu i da biste saznali više o privatnost informacija, posetite Veb lokaciju Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva .

Vrh stranice

Ako želim da učestvujem u programu za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. U okviru Pomoć izaberite stavku Opcije.

 3. Izaberite stavku Centar za pouzdanost.

 4. Izaberite stavku Postavke Centra za pouzdanost i izaberite stavku Opcije privatnosti.

 5. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Prijavi me za program za obogaćivanje korisničkog iskustva i kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Ako odaberem da učestvujem sada, mogu li kasnije da prestanem da učestvujem?

Da, u svakom trenutku možete prestati da učestvujete u programu za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. U okviru Pomoć izaberite stavku Opcije.

 3. Izaberite stavku Centar za pouzdanost.

 4. Izaberite stavku Postavke Centra za pouzdanost i izaberite stavku Opcije privatnosti.

 5. Opozovite izbor u polju za potvrdu Prijavi me za program za obogaćivanje korisničkog iskustva i kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×