Traženje stavki u alatki za liste

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Stavke u alatki za liste možete da pretražite pomoću Windows pretrage.

Napomena : Windows pretraga ne vraća rezultate za sadržaj u spoljnim listama. Međutim, spoljne liste obezbeđuju sopstvenu pretrage objekat. Dodatne informacije potražite Traženje stavki u spoljnoj listi .

  1. Na kartici Početak kliknite na dugme Pretraži.

    Otvara se prozor Pretraga podešen za pretraživanje programa SharePoint Workspace.

    Napomena : Traženje stavki možete pokrenuti tako što ćete u radnom prostoru ili na traci za pokretanje kliknuti na dugme Pretraži.

  2. U alatki za liste, u polju „Pretraživanje teksta“ otkucajte tekst koji tražite.

    Prozor sa rezultatima pretrage navodi sve stavke koje se podudaraju sa unetim tekstom. U okviru rezultata pretrage kliknite dvaput na stavku da biste je otvorili u alatki za liste.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×