Traženje sadržaja u aplikaciji Sway

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sway olakšava umetanje postojećeg sadržaja kao što su slike i video zapisi sa ličnih naloga društvenih medija ili iz javnih izvora na internetu.

Na primer, možda želite da dodate fotografije sa odmora na Sway platno koje ste već objavili na Facebook nalogu ili da umetnete video zapis sa lokacije YouTube kako bi vam pomogao da ispričate priču u aplikaciji Sway.

Uradite sledeće:

  1. Otvorite Sway platno u koje želite da dodate sadržaj.

  2. Na gornjoj traci za navigaciju izaberite stavku Umetanje.

  3. U meniju Predloženo koji se pojavi možete da pregledate sadržaj koji je Sway predložio na osnovu onoga što je već uključeno u plan radnje ili da kliknete na određeni izvor sadržaja koji želite da koristite (na primer, Facebook ili YouTube). Ako želite da koristite stavke koje su uskladištene na vašim nalozima, pratite opcije za Povezivanje da biste se prijavili kad bude zatraženo.

  4. Kada izaberete izvor sadržaja, otkucajte ključnu reč ili frazu u polje za Pretragu, a zatim pritisnite taster Enter da biste pronašli željeni sadržaj. Na primer, ako ste izabrali stavku YouTube kao izvor sadržaja, unesite ime ili URL adresu određenog video zapisa koji želite ili njegov kratak opis.

  5. Na listi rezultata pretrage kliknite da biste izabrali željene stavke, a zatim kliknite na dugme Dodaj. Izabrane stavke možete i da prevučete i otpustite u plan radnje.

Savet : Dodatni sadržaj uvek možete da potražite i umetnete tako što ćete ponoviti ove korake i izabrati isti ili drugi izvor sadržaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×