Traženje sadržaja u aplikaciji Sway

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sway olakšava umetanje postojeći sadržaj kao što su slike i video zapise iz lične društvenih medija naloga ili iz javnih izvora na internetu.

Na primer, možda ćete želeti da dodate slike odmora na Sway koje ste već objavili na Facebook nalog ili Umetanje video zapisa na lokaciji YouTube će vam pomoći da mi se Sway.

Uradite sledeće:

  1. Otvorite Sway na koji želite da dodate sadržaj.

  2. Na traci sa menijima, kliknite na dugme Umetni.

  3. Predložena meniju koji se pojavljuje, možete da pregledate sadržaj tog Sway ukazuje na osnovu šta je već na u plan radnje ili kliknite na dugme određenu izvoru sadržaja koji želite da koristite (na primer, OneDrive ili YouTube).

  4. Kada je izabrana izvora sadržaja, otkucajte ključnu reč ili frazu u polje za pretragu i pritisnite taster Enter da biste pronašli sadržaj koji želite. Na primer, ako ste izabrali YouTube kao izvora sadržaja, unesite ime ili URL adresu određene video zapis koji želite ili kratak opis.

  5. Na listi rezultata pretrage kliknite da biste izabrali željene stavke, a zatim kliknite na dugme Dodaj. Izabrane stavke možete i da prevučete i otpustite u plan radnje.

Savet: Dodatni sadržaj uvek možete da potražite i umetnete tako što ćete ponoviti ove korake i izabrati isti ili drugi izvor sadržaja.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×