Traženje označenih beležaka u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste prethodno dodali oznake nekim beleškama, možete da pronađete oznake tako što ćete koristiti ključnim rečima oznaka. U programu OneNote, rezultati se pojavljuju u lako čitljivom rezimeu.

Oznake beležaka moraju biti povezane sa otkucanim ili ručno napisanim beleškama kako bi se pojavljivale u pretrazi.

Uradite sledeće

  1. Izaberite stavke Početak > Pronalaženje oznaka.

    Snimak ekrana dugmeta „Pronađi oznake“ u programu OneNote 2016

  2. U oknu zadatka Rezime oznaka koje se otvara, kliknite na bilo koju oznaku na listi da biste otvorili stranicu koja sadrži povezanu označenu belešku.

    Traženje označenih beležaka u oknu „Rezime oznaka“

    Savet : Da biste suzili obim pretrage, na dnu okna zadatka Rezime oznaka kliknite na padajuću listu Pretraga, sa nje izaberite uži opseg pretrage i zatim kliknite na dugme Osveži rezultate.

Ako želite da prikažete rezultate pretrage oznaka kao stranicu sa beleškama, u dnu okna zadatka Rezime oznaka, kliknite na dugme Kreiraj stranicu rezimea

Uradite sledeće

  1. Na standardnoj traci sa alatkama kliknite na strelicu pored dugmeta " oznake ", a zatim kliknite na dugme Prikaži sve označene beleške.

  2. U oknu Rezime oznaka suzite opseg pretrage ako je potrebno, a zatim kliknite na dugme Osveži rezultate.

Napomena : Možete da koristite beleške oznaka kao u polju za potvrdu da biste označili ste pratili stavka radnje. U oknu zadatka Rezime oznaka , kliknite na dugme da biste proverili bilo kog zaduženja oznake da biste označili njihove dovršenja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×